De mensen van Byte Ryte

Byte Ryte bestaat uit twee mensen die veel gemeen hebben en daarom perfect samenwerken. Beiden hebben tientallen jaren ervaring, en elk kan voor u de perfecte handleiding schrijven. Daarnaast hebben ze allebei hun specifieke opleiding, achtergrond en interesses.

Documenten programmeren

Matthew Fitzgerald is van huis uit informaticus, en dat merk je. Als een bepaald stuk software geprogrammeerd kan worden dan wil hij dat tot het uiterste benutten. Dat levert documenten op met verrassende mogelijkheden. Een rekenmachine in Word, een PDF-bestand dat boter-kaas-en-eieren kan spelen, het is allemaal geen probleem. Iets nuttigers trouwens ook niet.

Twee projecten waar Matthew trots op is zijn een interactieve landkaart in PDF (gebouwd met een eigen Perl-module die de PDF maakt uit demografische gegevens) en een complete Word-naar-XML-converter (gebouwd in VBA, de programmeertaal die deel uitmaakt van Word).

Wilt u documenten programmeren, zodat ze dingen doen waarvan u nooit wist dat ze die konden, praat dan eens met Matthew. Tegen een prijs die meestal alleen slaat op een paar uren of dagen werk, kan hij misschien onverwachte resultaten bereiken.

Matthew Fitzgerald

Profiel op LinkedIn:
LinkedIn
www.linkedin.com/in/matthewfitzgerald

E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie ontwikkelen

Brigit van Loggem gelooft in hergebruik van informatie en het creatief inzetten van mensen. Zij is degene die vaak onverwachte bronnen aanboort op plaatsen die niet meteen voor de hand liggen. Ze is ook degene die mensen uit verschillende hoeken en gaten van een organisatie bij elkaar brengt om samen iets moois te maken.

Voordat Brigit van software-documentatie haar vak maakte, werkte ze als rechtbankjournalist en als vertaler. Later studeerde ze informatica en nog later communicatiewetenschap, een richting waarin ze nu werkt aan een proefschrift. Haar gevarieerde opleiding en ervaring stellen haar in staat om uiteenlopende belangen met elkaar te verenigen en met heel veel mensen zinvol te praten.

Wilt u informatie beschikbaar maken op de juiste plaats, overleg dan eens met Brigit om te kijken wat zij voor u kan doen.

Profiel op LinkedIn:
LinkedIn
www.linkedin.com/in/brigitvanloggem

E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.